ՌԵՍՏՈՐԱՆՆԵՐ

Card image cap

Steakarar


«STEAKARAR»-ը Հայաստանի առաջին թափոններ չարտադրող և կլիմայապես չեզոք ռեստորանն է, որը մատուցում է տեղական, սեզոնային, քիչ մշակված սնունդ՝ սթեյք, ձուկ և բանջարեղեն։ Ճաշացանկը փոխվում է ամեն օր։ Գինիների ցանկում հիմնականում ներկայացված են օրգանական գինիներ՝ պատրաստված սեփական խաղողի այգուց։ Սթեյքները եփվում են տաք քարի վրա՝ անմիջապես հյուրերի սեղանի մոտ կամ խոհանոցում։


Մարտիրոս Սարյան փողոց 6
+37493 159 506

ԱՅԼ ՏԵՂԵՐ